• sports

    Κόμπι Μπράιαντ (Kobe Bryant): Νεκρή και η 13χρονη κόρη του Τζιάννα

    • NewsRoom
    Kobe Bryant

    Kobe Bryant και η κόρη του Gianna Bryant


    Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία γύρω από τον θάνατο του θρύλου του NBA, Κόμπι Μπράιαντ (Kobe Bryant) , από την πτώση του ιδιωτικού του ελικοπτέρου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το TMZ, το οποίο ήταν και το πρώτο που αποκάλυψε τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ (Kobe Bryant), μεταξύ των νεκρών από την πτώση του ελικοπτέρου ήταν και μία από τις 4 κόρες του, η 13χρονη Τζιάνν (Τζίτζι) Μπράιαντ, μια ταλαντούχα νεαρή παίκτρια που ακολουθούσε την καριέρα του πατέρα της.

     

    Πληροφορίες από τις ΗΠΑ αναφέρουν πως ο Κόμπε Μπράιαντ μετέβαινε μαζί με την κόρη του στην προπόνηση της ακαδημίας Mamba Sports Academy, που ήταν το δημιούργημα του Κόμπι και στην οποία αγωνιζόταν η κόρη του.  Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο ελικόπτερο βρισκόταν ακόμα ένας μπασκετμπολίστας του NBA, μαζί με ένα ακόμα μικρό παιδί.

    Los Angeles County Fire Department fire fighters on the scene of a helicopter crash in Calabasas on Sunday, January 26, 2020 that killed 5 people included former Los Angeles Laker star Kobe Bryant and his daughter Gianna Maria.

    Kobe Bryant Kids: How Many Children Did He Have?



    ΣΧΟΛΙΑ