ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως και οι πρόεδροι της ομάδας Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, παραμένουν σταθεροί στην απόφασή τους να μην παραστούν στη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στις 15:00, παρουσία του Γιάννη Βρούτση και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Παρά την πρόσκληση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, ο Ολυμπιακός επιμένει πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία κοινή συζήτηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ακόμη και αν εκείνος τελικά δηλώσει «παρών», όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο Υπουργός το πρωί της Τρίτης.
Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ξεκαθαρίζει ότι επιθυμεί την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αλλά απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο απευθείας επικοινωνίας με τον Γιαννακόπουλο, λόγω των προσβλητικών δηλώσεων του τελευταίου προς την οικογένεια Αγγελόπουλου και της συμπεριφοράς του στο ΣΕΦ.
Αν τελικά οι πρόεδροι του Ολυμπιακού δεν παραστούν στη συνάντηση, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι παρών, τότε το ενδεχόμενο οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος μοιάζει πλέον πιο κοντά από ποτέ.
Διαβάστε επίσης
Μαρινάκης: Έχουμε φτάσει στο μη παρέκει – Θα εφαρμοστεί ο νόμος όπως στο ποδόσφαιρο
Νικόλας Νιάρχος – Μαλού Ντάλα Πίκολα: Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Ελβετία (φωτογραφίες)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κέλλυ Δρίτσα (Nereus): Η βράβευση στα Lloyds, το επόμενο βήμα και ο ανταγωνισμός
- Εθνική Τράπεζα: Πώς θα πάρετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με δάνειο από 3.000 έως 30.000 ευρώ
- Οι Έλληνες εφοπλιστές ναυπηγούν 693 πλοία – Αυξήθηκαν οι παραγγελίες κατά 42 πλοία μέσα σε ένα μήνα
- Προχωρά το project της Μαρίνας Αλίμου – Στις αρχές του 2026 οι οικοδομικές άδειες για το «χρυσό» asset της REDS