ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Φοβάμαι για τη ζωή μου»: Καταγγελία καθηγητή από την Αχαΐα για bullying από μαθητές που τον οδήγησε στην παραίτηση
Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται υπό έρευνα από Γάλλους εισαγγελείς για φερόμενη αδήλωτη εργασία, όπως ανακοίνωσε σήμερα (7/2) η εισαγγελία του Παρισιού. «Μετά από μια καταγγελία που ελήφθη στις 13 Δεκεμβρίου 2022, ξεκίνησε έρευνα στις 16 Ιανουαρίου 2023 για λόγους αδήλωτης εργασίας», ανέφερε το γραφείο της εισαγγελίας στο Reuters.
Η καταγγελία έγινε από τον Τυνήσιο Χιτσάμ Μπουαζίλα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι εργαζόταν ως σύμβολος του προέδρου του συλλόγου Νασέρ Αλ Κελαϊφί, όπως δήλωσε στο Reuters ο δικηγόρος του, Μπερτράν Ρεπόλ.
«Δεν εργάστηκε ποτέ στην Παρί Σεν Ζερμέν», ανέφερε ο σύλλογος της Ligue 1, σύμφωνα με τη γαλλική αθλητική εφημερίδα L’Equipe, σημειώνοντας ότι η γαλλική ομάδα δεν θέλησε να σχολιάσει γεγονότα που σχετίζονται με «άτομα που έχουν συνηθίσει να προβαίνουν σε χειραγώγηση μέσων ενημέρωσης κάνοντας παραπληροφόρηση».
Ο Μπουαζίλα, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, είχε διευκολύνει την άφιξη του δικτύου «Al Jazeera Sports» (τώρα BeInSports) στην περιοχή του Μαγκρέμπ, και ήρθε έτσι σε επαφή με τον Αλ Κελαϊφί, κορυφαίο στέλεχος του ομίλου media του Κατάρ. Στη συνέχεια έγινε ένας από τους πιο έμπιστους συμβούλους του, ειδικά μετά την αγορά του γαλλικού συλλόγου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα l’Equipe, ο 47χρονος διεκδικεί τώρα μισθούς για διάφορες συμβουλευτικές δραστηριότητες μεταξύ 2015 και 2018, που πραγματοποιήθηκαν προς όφελος του συλλόγου και του Αλ Κελαϊφί.
Διαβάστε επίσης
Davis Cup: Στην πρώτη κατηγορία η Ελλάδα μετά από 19 χρόνια χάρη στη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βλάσης Φρυσίρας: «Ο χρόνος ήταν απλόχερος απέναντί μου»
- Τιμές ρεύματος: Μεγάλες αυξήσεις στα μπλε τιμολόγια-Ποια είναι τα φθηνότερα μπλε
- Βύρων Βασιλειάδης: Ναυπηγεί 14 πλοία με την Venergy Maritime και υλοποιεί μεγάλη επένδυση στην Αίγυπτο με την Antipollution
- Ο Χορός των Ρόδων στο Μονακό, τα Μπαλέτα της Γενεύης για «καλό σκοπό», η Ελληνίδα «Μις Μαρπλ» και η «Απαγωγή», «η Ζωή μας Καλά» από την Αϊνόλα Τερζοπούλου, η Ευρώπη Ασφαλιστική για τους συνεργάτες της και Πάσχα στην Αθήνα;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.