ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εποχή του Τοντ Μπόλι στην Τσέλσι ξεκινάει κι επίσημα: Το απόγευμα της Τρίτης (24/5), το διοικητικό συμβούλιο της Premier League ενέκρινε την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της λονδρέζικης ομάδας απ’ τον Αμερικανό επιχειρηματία και την κοινοπραξία που εκπροσωπεί.
«Η εξαγορά παραμένει ανοικτή υπό την προϋπόθεση ότι η κυβέρνηση θα εκδώσει την απαιτούμενη άδεια πώλησης και θα υπάρξει ικανοποιητική ολοκλήρωση των τελικών σταδίων της συναλλαγής», ανέφερε η λίγκα σε ανακοίνωσή της.
Διαβάστε επίσης:
Η Βρετανία θα εγκρίνει την πώληση της Τσέλσι στον Τοντ Μπόλι
Τοντ Μπόλι: Το νέο αφεντικό της Τσέλσι δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΤΕ: Διπλό μήνυμα από τους οίκους – Πιέσεις στη σταθερή από J.P. Morgan, αισιοδοξία για ανάπτυξη από Deutsche Bank
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Δημοσίευσε τη συμφωνία Sinokor Maritime και SAS Shipping Agencies Services
- Αρχή Ελέγχου Αγοράς: Το θεσμοθετημένο περιθώριο στα καύσιμα καλύπτει το αντίστοιχο της προ κρίσης περιόδου
- ΗΠΑ: Επιταχύνθηκε απροσδόκητα ο πληθωρισμός χονδρικής τον Φεβρουάριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.