ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η FIFA πρόκειται να αποκλείσει τις εθνικές ομάδες της Ρωσίας από το διεθνές ποδόσφαιρο μέχρι νεωτέρας, λόγω της εισβολής της χώρας στην Ουκρανία, όπως δήλωσε στο Reuters μια πηγή, που γνωρίζει τις σχετικές διεργασίες.
Η FIFA βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με την UEFA για το θέμα και η απόφαση μπορεί να ληφθεί αργότερα σήμερα.
Η UEFA πρόκειται να πραγματοποιήσει συνεδρίαση που θα αρχίσει στις 19:00 (ώρα Ελλάδας), για να αποφασίσει για διάφορα θέματα που σχετίζονται με το ρωσικό ποδόσφαιρο.
Η Ρωσία είναι προγραμματισμένο να υποδεχθεί την Πολωνία στα play off για το Παγκόσμιο Κύπελλο στις 24 Μαρτίου, όμως η πολωνική ομοσπονδία έχει ανακοινώσει ότι θα αρνηθεί να παίξει εναντίον της ρωσικής ομάδας.
Η αναστολή θα αφορά όλες τις εθνικές ομάδες της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένης της γυναικείας ομάδας, η οποία πρόκειται να παίξει στο EURO 2022 της UEFA, στην Αγγλία τον Ιούλιο.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Optima Bank, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Motor Oil, Jumbo, Chevron, Pfizer, Tesla
- Γιατί η Κίνα δεν βιάζεται
- Γιατί λάμπουν Optima, OTE, ΔΑΑ, Dimand, τα 150 εκατ. του Παππά, ο πόλεμος Καλαβρουζιώτη – Τσάφου, το κώνειο του ΚΜ, το 13άρι της Αγγελικούση, ο γάμος Βαρβέρη-Μιχαλοπούλου και το hot ταξίδι στο Παρίσι του πολιτικού με την πλατινομαλλούσα
- Γιατί οι ιδιοκτήτες στο NFL δεν βιάζονται να ανοίξουν περισσότερο την πόρτα στα επενδυτικά κεφάλαια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.