ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις επαφές που είχε στην Ελβετία με την UEFA αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ ενώ μίλησε και για τις ποινές σε περιπτώσεις πολυϊδιοκτησίας, βάζοντας ένα νέο δεδομένο πάνω στο τραπέζι.
Συγκεκριμένα, ο κ. Γεραπετρίτης σημείωσε πως θα επιβάλλεται σε κάθε παιχνίδι ποινή, όσο υφίσταται η πολυϊδιοκτησία, με αποτέλεσμα η ομάδα που τιμωρείται θα φτάνει σε αρνητική βαθμολογία και να πέφτει και κατηγορία.
«Από τη στιγμή που θα επιβληθεί κύρωση από το αρμόδιο όργανο, θα πρέπει αυτομάτως να πάψει η πολυϊδιοκτησία» ξεκαθάρισε, σε διαφορετική περίπτωση θα επιβάλλεται διαρκώς η ποινή αφαίρεσης βαθμών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Grecotel LUXME Kos φιλοξένησε το 4ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο “Ιπποκρατική Παράδοση & Σύγχρονες Εφαρμογές”
 - Γερμανία: Αυξάνει κατά 3 δισ. ευρώ τη βοήθεια στην Ουκρανία το 2026
 - Αναβλήθηκε ο διαγωνισμός, που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα για τις άγονες θαλάσσιες γραμμές
 - Στη Vodafone μπορείς να γράψεις τη δική σου ιστορία επαγγελματικής εξέλιξης