ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ελέγχους σε γραφεία συνδέσμων οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη προχώρησε η Αστυνομία το διάστημα από 22 έως 23 Αυγούστου 2023.
Συγκεκριμένα οι έλεγχοι στην Αττική έγιναν σε ‘Αγιο Δημήτριο, Ηλιούπολη, Κυψέλη, Εξάρχεια και Ίλιον, ενώ στη Θεσσαλονίκη, σε Χαριλάου και Ασβεστοχώρι.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 3 γραφεία συνδέσμων ποδοσφαιρικών ομάδων, σε ένα εκ των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 μεταλλικά επιμήκη αντικείμενα μήκους 90 έως 110 εκατοστά (στυλιάρια), 22 ξύλινα επιμήκη αντικείμενα μήκους 70 έως 100 εκατοστά (στυλιάρια), καθώς και 4 συσκευές εκτόξευσης πιπεριού.
Ο πρόεδρος του συνδέσμου και κάτοχος των κλειδιών εισόδου συνελήφθη για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας και του νόμου για τα όπλα, ενώ τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.
Παράλληλα στην Αττική, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 6 έλεγχοι.
Για όλες τις περιπτώσεις ελέγχεται η νομιμότητα της λειτουργίας των παραπάνω χώρων.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, οι έλεγχοι έγιναν στο πλαίσιο υλοποίησης του πολυεπίπεδου σχεδιασμού της ΕΛΑΣ για την αντιμετώπιση της βίας με αθλητικό υπόβαθρο τόσο σε επίπεδο πρόληψης, όσο και καταστολής.
Διαβάστε επίσης:
Εντοπισμός και διάσωση 42 ατόμων στη Σάμο
Χρήστος Σταϊκούρας: Υψηλά στις προτεραιότητές μας τα έργα αξιοποίησης των υδάτινων πόρων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη