ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το δικό του μήνυμα για το σημερινό ματς του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στη 18η αγωνιστική της Euroleague, έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Σε μία «πράσινη» ανάρτηση στα social media, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραψε: «Ό,τι χρειάζεται για το 8ο στην Αθήνα», σε μία φωτογραφία με το τριφύλλι και 8 αστέρια, όσες και οι κατακτήσεις της Euroleague που επιθυμεί να φθάσει το 2026 ο Παναθηναϊκός.
Η ανάρτηση

Μένει να φανεί αν η ανάρτηση του ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ, σχετίζεται και με κάποια μετεγγραφή, αφού ο Παναθηναϊκός εξετάζει την αγορά για την ενίσχυσή του, λόγω και των τραυματισμών που τον έχουν ταλαιπωρήσει για μία ακόμη χρονιά.
Διαβάστε επίσης
Αγόρασε μετοχές σε ιταλική ομάδα ο Καρεμπέ, μετέχει κι Έλληνας επιχειρηματίας
Αγγελόπουλοι για ΣΕΦ: «Ελπίζουμε πως σύντομα ο Ολυμπιακός θα μπει στο σπίτι που του αξίζει»
Σε κίνδυνο η Μονακό του Βασίλη Σπανούλη, μεγάλη η «τρύπα» στα οικονομικά του συλλόγου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Estée Lauder: Σε συζητήσεις για την εξαγορά της ισπανικής Puig για τη δημιουργία ενός κολοσσού στον χώρο της ομορφιάς
- WSJ: Την Παρασκευή, με τη λήξη του «τελεσίγραφου» Τραμπ στο Ιράν, φτάνουν στη Μέση Ανατολή 2.000 πεζοναύτες
- Γκιλφόιλ από τον Πειραιά: Αμερικανικοί σαρωτές ασφαλείας στο λιμάνι
- Reuters: Πώς ο Νετανιάχου έπεισε τον Τραμπ να επιτεθούν για να σκοτώσουν τον Αλί Χαμενεΐ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.