• sports

    Διακρίσεις, διεθνής επέκταση και υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης για τη Novibet

    • NewsRoom


    Το 2023 αποτέλεσε για τη Novibet χρονιά ορόσημο. Ο διπλασιασμός του ανθρωπίνου δυναμικού τα τελευταία δύο χρόνια, η διεύρυνση της βάσης πελατών και η παράλληλη επέκταση του οργανισμού σε έξι νέες αγορές του εξωτερικού συνδιαμορφώνουν ένα περιβάλλον ανάπτυξης το οποίο προδιαγράφει ένα ακόμη πιο δυναμικό 2024 για το brand.

    Με παρουσία πλέον σε 10 χώρες, η Novibet κατέγραψε εντός του 2023 ρεκόρ εγγραφών νέων χρηστών στην πλατφόρμα σε όλες τις χώρες δραστηριοποίησης, με ποσοστιαία αύξηση που φθάνει το 525% και υπερδιπλασιασμό των active users. Η συνεχής επένδυση στην αναβάθμιση της εμπειρίας χρήστη και η έμφαση που δίνεται στη παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών ψυχαγωγίας, έχουν αναδείξει την Novibet μεταξύ των κορυφαίων επιλογών του κοινού σε Ελλάδα, Κύπρο, Βραζιλία, Μεξικό,  Ιρλανδία, Χιλή, Εκουαδόρ, Ιταλία, Καναδά και Νέα Ζηλανδία.

    Κινητήριος μοχλός πίσω από την ταχεία ανάπτυξη και τα επιτεύγματα  της εταιρείας δεν είναι κανείς άλλος από τους ανθρώπους της Novibet οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τους 900, εκπροσωπώντας 18 διαφορετικές εθνικότητες. Tο 2023 η εταιρεία προχώρησε σε 483 νέες προσλήψεις, ενώ περισσότερες από 100 ανοικτές θέσεις εργασίας είναι διαθέσιμες κάθε μήνα, με στόχο να ενισχύεται συνεχώς η ομάδα που βρίσκεται πίσω από την παρουσία του brand της Novibet σε 3 ηπείρους. Επιπλέον, για τρίτη διαδοχική χρονιά η GameTech εταιρεία πιστοποιήθηκε ως Great Place To Work κατόπιν εσωτερικής έρευνας που διεξάγεται εντός της εταιρείας, δίνοντας στους εργαζομένους την ευκαιρία να αξιολογήσουν τις πρακτικές που εφαρμόζονται εντός του εργασιακού περιβάλλοντος. Μάλιστα για πρώτη φορά την πιστοποίηση Great Place To Work έλαβε και το τεχνολογικό hub της εταιρείας στη Μάλτα.

    Ακόμη ένας πυλώνας άρρηκτα συνδεδεμένος με τον οργανισμό, είναι ο αθλητισμός. Εντός του 2023 η Novibet υλοποίησε ένα διευρυμένο πρόγραμμα αθλητικών χορηγιών το οποίο εκτείνεται σε 5 χώρες. Η Novibet είναι Μεγάλος Χορηγός σε 12 ποδοσφαιρικές ομάδες,  9 από τις οποίες είναι στην Ελλάδα και την Κύπρο, και 3 στη Ν. Αμερική. Παράλληλα, με πρεσβευτές του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς Giant Heart της Novibet εντός του 2023 τους κορυφαίους αθλητές Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κώστα Τσιμίκα και Γιάννη Κωνσταντέλια, η εταιρεία έχει προχωρήσει στην πλήρη ανακατασκευή 13 αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας στη νέα γενιά αναβαθμισμένους και ασφαλείς χώρους άθλησης.

    Κοιτώντας μπροστά, ιδιαίτερα δυναμικό προμηνύεται και το 2024, καθώς βρίσκει τη Novibet μεταξύ των 50 κορυφαίων GameTech εταιρειών διεθνώς, σύμφωνα με το έγκριτο μέσο του κλάδου EGR Global. Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως τιμητική διάκριση, η οποία έρχεται να συμπληρώσει τα 12 διεθνή και εγχώρια βραβεία που συγκέντρωσε η εταιρεία εντός του 2023 ως επιστέγασμα της προϊοντικής της αναβάθμισης και της υψηλής αναπτυξιακής της τροχιάς.



    ΣΧΟΛΙΑ