• sports

    «Χρυσή» η Άννα Κορακάκη στο Βελιγράδι

    • NewsRoom

    Άννα Κορακάκη


    Την πρώτη θέση κατέκτησε η Άννα Κορακάκη στο Grand Prix του Βελιγραδίου, ισοφαρίζοντας, μάλιστα, το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ με επίδοση 587/600, στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων.

    Αν και το Σάββατο, η 23χρονη Ολυμπιονίκης δεν κατάφερε να αγωνιστεί εξαιτίας τεχνικού προβλήματος στο καινούριο της πιστόλι, τελικά την Κυριακή επέστρεψε δυναμικά και έφυγε από την πρωτεύουσα της Σερβίας με ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο.

    Συνολικά συγκέντρωσε 243,6 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερη τη Ρενάτα Ρίσκε από την Ουγγαρία με 237,2 βαθμούς.

    Με ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook, η Άννα Κορακάκη δήλωσε, μετά τη νίκη της:

    «Απίστευτη μέρα σήμερα στο Grand Prix του Βελιγραδίου! Πρώτη θέση με ισοφάριση του παγκόσμιου ρεκόρ που κατέρριψα το 2018 με 587/600 στα προκριματικά & 243,6 στον τελικό

    Σημειώνω ότι ήταν διπλός αγώνας και χθες δεν κατάφερα να αγωνιστώ λόγω τεχνικού προβλήματος στο καινούριο μου πιστόλι, το οποίο τελικά επιδιορθώθηκε και σήμερα με αποζημίωσε με το παραπάνω!».

    Δείτε την ανάρτηση της Άννας Κορακάκη:

    Απίστευτη μέρα σήμερα στο Grand Prix του Βελιγραδίου!Πρώτη θέση με ισοφάριση του παγκόσμιου ρεκόρ που κατέρριψα το 2018…

    Posted by Anna Korakaki on Sunday, December 8, 2019

    Την Άννα Κορακάκη συνεχάρη ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτηση στο Twitter.

    «Συγχαρητήρια στην Αννα Κορακάκη, για την εμφάνισή της στο Βελιγράδι και την ισοφάριση του δικού της Παγκοσμίου Ρεκόρ στο αεροβόλο πιστόλι 10μ. Και χρόνια πολλά, για την γιορτή της αύριο», έγραψε ο Λευτέρης Αυγενάκης.



    ΣΧΟΛΙΑ