• sports

    Χόρχε Μέσι: Ο Λιονέλ δεν έχει συμφωνήσει με κανέναν

    • NewsRoom
    Λιονέλ Μέσι

    Λιονέλ Μέσι


    «Ο Λιονέλ δεν έχει συμφωνήσει με κανέναν», δήλωσε ο πατέρας και μάνατζερ του Λιονέλ Μέσι, διαψεύδοντας τα σενάρια που θέλουν τον γιο του, να έχει αποδεχθεί την πρόταση της Αλ Χιλάλ.

    Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του AFP πως ο Αργεντινός άσος συμφώνησε οριστικά με την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας έναντι 450 εκατ. ευρώ το χρόνο, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή διέψευσε κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη πληροφορία.

    Η δήλωση του Χόρχε Μέσι

    «Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα με κανέναν σύλλογο για την επόμενη χρονιά. Η απόφαση δεν πρόκειται να ληφθεί πριν ο Λιονέλ τελειώσει τη σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μόλις τελειώσει η φετινή σεζόν, θα έρθει η ώρα να αναλύσουμε τα δεδομένα, να δούμε τι υπάρχει και μετά να πάρουμε μια απόφαση.

    Πάντα υπάρχουν φήμες και πολλοί χρησιμοποιούν το όνομα του Λιονέλ για να αποκτήσουν φήμη, αλλά η αλήθεια είναι μόνο μία και μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα με κανέναν. Ούτε προφορική, ούτε υπογεγραμμένη, ούτε κανενός είδους συμφωνία δεν θα υπάρξει μέχρι το τέλος της σεζόν.

    Μου φαίνεται έλλειψη σεβασμού, από την πλευρά των ΜΜΕ που συνειδητά και σκόπιμα εξαπατούν, χωρίς να παρέχουν καμία απόδειξη των ισχυρισμών τους, είτε μετατρέποντας απλά κάθε κακόβουλη φήμη σε είδηση, είτε εξυπηετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα. Θα έπρεπε να εξηγήσουν γιατί δεν επιβεβαώνουν αυτές τις… πληροφορίες. Δεν το κάνουν όμως γιατί δεν θέλουν την αλήθεια να τους χαλάσει την ‘είδηση’».

    Διαβάστε επίσης: 

    Μέσι: Χρυσό συμβόλαιο 450 εκατομμυρίων με την Αλ Χιλάλ στη Σαουδική Αραβία



    ΣΧΟΛΙΑ