ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον πλάγιο ίππο πανηγύρισε ο 16χρονος Σεραφείμ Εμινίδης και μαζί του ολόκληρη η ελληνική ενόργανη γυμναστική, στο 17ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων (EYOF 2023), στο Μάριμπορ της Σλοβενίας.
Ο νεαρός πρωταθλητής κατέκτησε τη 2η θέση στον τελικό του πλάγιου ίππου με 13,633 βαθμούς, σε μία διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν ταλαντούχοι έφηβοι και νεάνιδες από τις ευρωπαϊκές χώρες-μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.
Νικητής στο αγώνισμα αναδείχθηκε ο Αρμένιος Μαμικόν Χατσατριάν με 13,996β., ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε πίσω από τον Εμινίδη ο Γεωργιανός Ντάχι Ντολίτζε με 13,300 β., σε έναν αγώνα υψηλών απαιτήσεων.
Διαβάστε επίσης:
Ορκίστηκαν οι Οικονόμου και Βρούτσης στο Προεδρικό Μέγαρο
Νέα Αγχίαλος: «Ξηλώνουν» τον διοικητή της 111 Πτέρυγα Μάχης μετά τις εκρήξεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σεβίλλη: Συμφωνία για την εξαγορά του συλλόγου από τον Σέρχιο Ράμος
- OpenAI: Κατηγορίες για ψέματα, δισεκατομμύρια και σύγκρουση – Στο εδώλιο σήμερα και αύριο Άλτμαν
- Τραμπ: Θα σταματήσουν 100% τον εμπλουτισμό ουρανίου oι Ιρανοί – Μου είπαν ότι θα πάρουμε τη σκόνη
- ΗΠΑ: Ο πόλεμος στο Ιράν έχει κοστίσει στις ΗΠΑ 29 δισ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.