• sports

    Ασύλληπτος ΠΑΟΚ, νίκησε με 4-2 στο Καραϊσκάκης τον Ολυμπιακό

    • NewsRoom


    Σε θρίαμβο μετέτρεψε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ, περνώντας νικηφόρα, με 4-2, από το «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

    Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς του, επιστρέφοντας θεαματικά, μετά την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική.

    Το σκορ άνοιξε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Άντριγια Ζίβκοβιτς στο 38΄ με δημιουργό τον Μπάμπα και ευθύνη του Πασχαλάκη. Από το σημείο του πέναλτι έκαναν το 2-0 οι φιλοξενούμενοι, με τον Μπράντον Τόμας να το κερδίζει από τον Πορόσο στο 54΄ και να στέλνει την μπάλα από τη λευκή βούλα στα δίχτυα στο 56΄.

    Ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε και το 3ο γκολ της ομάδας του, όταν τροφοδοτήθηκε από τον Μουργκ, για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Και στο 78΄ ήταν η σειρά του Μαγκόμεντ Οζντόεφ, μετά από τακουνάκι του Κωνσταντέλια που είχε περάσει αλλαγή, να γράψει το όνομά του στους σκόρερ του αγώνα.

    Ο Ολυμπιακός μείωσε, με γκολ του Φορτούνη στο 86΄ και του Μασούρα στο 90΄ + 8΄… αλλά είχε υποστεί μία βαριά ήττα.

    Ο ΠΑΟΚ μετρά πλέον 20 βαθμούς, έχει δηλαδή έναν λιγότερο από τον Ολυμπιακό και 5 από την κορυφή, όπου βρίσκεται μόνος του ο Παναθηναϊκός.

    Διαβάστε επίσης:

    Ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για την έφεση

    Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με super αποδόσεις, cash out & bet builder από το Πάμε Στοίχημα

    Θεσσαλονίκη: 13 συλλήψεις, 2 τραυματίες σε συμπλοκή οπαδών – Κατέσχεσαν σιδερόβεργες και στειλιάρια



    ΣΧΟΛΙΑ