• sports

    Αποκλειστικά στο ΑCTION 24 ο αγώνας Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ

    • NewsRoom
    ACTION 24

    ACTION 24


    Δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Premier League, Mάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, έχοντας βλέψεις διάκρισης σε όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνουν μέρος, διασταυρώνουν τα ξίφη τους, σήμερα Πέμπτη 22.12, στις 22:00 με έπαθλο μία θέση στην οκτάδα της διοργάνωσης.

    Η οκτώ φορές νικήτρια του θεσμού, ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, υποδέχεται τους κόκκινους του Γιούργκεν Κλοπ και κατόχους του τίτλου στο αγωνιστικό χώρο του Etihad Stadium και εισιτήριο έχουν όλοι οι τηλεθεατές του ACTION 24.

    Για τους Πολίτες, η Λίβερπουλ αποτελεί το δεύτερο συνεχόμενο εμπόδιο επιπέδου Πρέμιερ-Λιγκ που πρέπει να ξεπεράσουν μετά την Τσέλσι στον προηγούμενο γύρο. Δύσκολο έργο είχαν και οι

    Κόκκινοι, όμως. Η Ντέρμπι Κάουντι, αν και ομάδα της Τσάμπιονσιπ, αποδείχθηκε σκληρός αντίπαλος και ανάγκασε τους γηπεδούχους να φτάσουν στη διαδικασία των πέναλτι για να βρεθούν στη φάση των «16».

    Όλα αυτά, όμως, τώρα ανήκουν στο παρελθόν, τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Λίβερπουλ τα έχουν αφήσει πίσω τους. Μπροστά τους έχουν άλλωστε μία τιτανομαχία, που δεν χωράει δεύτερες σκέψεις.

    Η μεγαλύτερη, μέχρι την επόμενη, μάχη του Carabao Cup έρχεται.

    Συντονιστείτε και δείτε την ζωντανά και αποκλειστικά στο ACTION 24, Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ, σήμερα στις 22:00.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται η Boxing Day της Premier League με σούπερ αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ



    ΣΧΟΛΙΑ