Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν έκανε η εβδομαδιαία αθλητική εκπομπή του ΟΠΑΠ, «Game Time», με πρώτο καλεσμένο τον δημοσιογράφο Αλέξη Σπυρόπουλο.
Το πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αγώνες της 2ης αγωνιστικής σε Super League και Premier League, καθώς και την έναρξη του ιταλικού πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Σπυρόπουλος μιλά στο «ΟΠΑΠ Game Time» για τους αγώνες Παναιτωλικός-ΑΕΚ (19/09 στις 20:30), Τσέλσι-Λίβερπουλ (20/09 στις 18:30) και Γιουβέντους-Σαμπντόρια (20/09 στις 21:45).
Αναλύοντας το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα μετά την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδος, ο έμπειρος δημοσιογράφος εξέφρασε την πεποίθηση του ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα βρουν τον τρόπο να φύγουν από το Αγρίνιο με θετικό αποτέλεσμα.
Για το αγγλικό ντέρμπι, ο Αλέξης Σπυρόπουλος εξηγεί τους λόγους που περιμένει έναν αγώνα «ροκ» με πολλά γκολ. Επίσης, μίλησε για την πρεμιέρα της Serie A και τις ελπίδες της μεγάλης «Κυρίας» Γιουβέντους να κατακτήσει το 10ο σερί πρωτάθλημα.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.