ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο διαμέρισμα που έπιασε φωτιά στην περιοχή του Ζωγράφου διέμενε μία ηλικιωμένη, η οποία πάσχει από άνοια. Τη γυναίκα απεγκλώβισε ένας γείτονας και η ίδια μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, ωστόσο η υγεία της δεν διατρέχει κίνδυνο.
Η ηλικιωμένη, μάλιστα, είχε μετακομίσει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, μόλις δύο ώρες πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά, ενώ πάσχει από άνοια.
Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα, ωστόσο έχει τεθεί υπό έλεγχο από τους άνδρες της Πυροσβεστικής.
https://youtu.be/njAtgUY7RUs
https://youtu.be/0oVWaxKAIbw
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζωγράφου: Πυρκαγιά σε πολυκατοικία – Ένοικοι κατέφυγαν στην ταράτσα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O «γκουρού» Γκρίνμπεργκ στην Αθήνα, πότε θα γίνει ανασχηματισμός, τι θα κάνει ο Γεραπετρίτης στη Λιβύη και τι έρχεται για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πώς αμείβονται υπερωρίες και υπερεργασία: Ο εργατολόγος Γιάννης Καρούζος εξηγεί
- Βίλα Κουτσολιούτσων στις Σπέτσες: Αντιμέτωποι με πιθανό πλειστηριασμό μετά τη δικαστική ήττα για δάνειο άνω των 35 εκατ.
- Ποιες ελληνικές εταιρείες θα κάνουν business με το νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα 25 δις
