ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην τελική ευθεία μπήκε η λειτουργία του μετρό στη Θεσσαλονίκη, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Ο κ. Ζέρβας – μιλώντας στο MEGA – τόνισε ότι η πόλη βίωσε μία σειρά από επιτυχίες που κάνει τους κατοίκους της να βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον.
Η Θεσσαλονίκη ανακηρύχτηκε παγκόσμιος γαστρονομικός προορισμός, με αποτέλεσμα το περιοδικό Time να την εντάξει στις 50 καλύτερους τόπους στον κόσμο για να επισκεφτεί κανείς. Επιπλέον, η μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης χώρων εργασίας επέλεξε την Θεσσαλονίκη ως ιδανικό τόπο προορισμού για ψηφιακούς νομάδες.
Με την ποιότητα ζωής της πόλης να βελτιώνεται συνεχώς, πολλοί είναι εκείνοι που αναμένουν την λειτουργία του Μετρό.
«Το μετρό είναι στην τελική ευθεία και σε ένα χρόνο περίπου θα είναι σε λειτουργία. Έχουν τελειώσει όλα τα προβλήματα και οι τελευταίες εργασίες γίνονται πολύ εντατικά», σημείωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο οποίος τόνισε πως το πρόσωπο της πόλης αλλάζει.
Διαβάστε επίσης:
Γεωργιάδης στον ΣΒΕ: Κοσμογονία επενδύσεων στη Θεσσαλονίκη
Επί τάπητος το «πάγωμα» των εισφορών για 1,2 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Παραιτήσεις στο Reform UK του Νάιτζελ Φάρατζ μετά από νέο σκάνδαλο χρηματοδότησης
- Θεσσαλονίκη: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στην Άνω Περαία
- F1 Ιταλία, ελεύθερα: Ταχύτεροι οι Ράσελ, Λεκλέρκ
- Πλεύρης από Κοπεγχάγη: Οδικός χάρτης για τη δημιουργία σε τρίτες χώρες ευρωπαϊκών Κέντρων Επιστροφής μεταναστών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.