ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τρεις συλλήψεις έχουν πραγματοποιηθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου για το θανάσιμο τραυματισμό από ηλεκτροπληξία του 12χρονου χθες σε ξενοδοχείο στο Τσιλιβή.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ο ηλεκτρολόγος και ο ψυκτικός της επιχείρησης, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η τραγωδία συνέβη την ώρα που το παιδί έπαιζε με φίλου του κρυφτό στην περιοχή το ξενοδοχείου. Το αγόρι προσπάθησε να κρυφτεί στις εγκαταστάσεις των κλίματιστικών, έξω από τον χώρο του ξενοδοχείου, οι οποίες ήταν αφύλακτες. Κάποιο απ’ αυτές, ωστόσο, παρουσίασε διαρροή ρεύματος, με αποτέλεσμα το παιδί να σκοτωθεί ακαριαία όταν ακούμπησε απάνω της.
Διαβάστε επίσης
Νεκρό από ηλεκτροπληξία 12χρονο αγόρι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιοι μπορούν να αποχωρήσουν με πρόωρη σύνταξη το 2025 – Ποιοι είναι το πέναλτι σε κάθε περίπτωση
- Ευάγγελος Μυτιληναίος και Διαμαντής Διαμαντίδης: Για πρώτη φορά στη λίστα Forbes των πιο πλούσιων του κόσμου
- Όλη η φράση του Κώστα Σκανδαλίδη
- Μεγαλώνει ο στόλος της Element Shipmanagement του Άλεξ Λεμονίδη
