ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε τεχνική βλάβη της Cisco απέδωσε η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη τη σημερινή αδυναμία των μαθητών να συνδεθούν στα τηλε-μαθήματα.
Ειδικότερα, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, η κα Ζαχαράκη επεσήμανε ότι δεν θα προσμετρηθούν οι απουσίες σήμερα για τους μαθητές, καθώς προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να μπουν στην ηλεκτρονική τους τάξη.
«Λόγω τεχνικού ζητήματος της εταιρείας (σ.σ. Cisco), δεν μπόρεσαν μαθητές να κάνουν σήμερα το μάθημά τους», ενημέρωσε η υφυπουργός Παιδείας, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ.
Όπως σημείωσε η υφυπουργός, η εταιρεία κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιλύσει το τεχνικό ζήτημα που προέκυψε και το οποίο, όπως είπε, αφορά γενικότερα στην Ευρώπη.
Τέλος, η υφυπουργός τόνισε ότι το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και γενικότερα οι πλατφόρμες του υπουργείου Παιδείας λειτουργούν κανονικά.
Διαβάστε επίσης:
Τηλεκπαίδευση: «Ηλεκτρονικό κουδούνι» για γυμνάσια και λύκεια από σήμερα
Νόμιμη η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, σύμφωνα με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων
Tηλεργασία: 9 στους 10 εργαζόμενους θέλουν να έχουν την επιλογή και μετά την πανδημία
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιταλία: «Πληροφορηθήκαμε με έκπληξη τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου Τραμπ για το Αφγανιστάν
- Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από γέφυρα και τραυματίστηκε σοβαρά
- Τραμπ: Χαιρέτισε τους «πολύ γενναίους» Βρετανούς στρατιώτες που «είναι πάντα στο πλευρό των ΗΠΑ»
- Άμπου Ντάμπι: Την επόμενη Κυριακή στο Αμπού Ντάμπι θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις – “Δεν είναι μακριά” μια συνάντηση Ζελένσκι-Πούτιν