• Κοινωνία

    Ξεκίνησε το «κυνηγητό» στην Μύκονο: Έλεγχοι όλο το 24ωρο – Μία σύλληψη

    • NewsRoom

    Φωτογραφία αρχείου


    «Πονοκέφαλο» έχουν προκαλέσει στις Αρχές οι εικόνες συνωστισμού και τα… πάρτι άνευ ορίων που διοργανώνονται καθημερινά στο «νησί των Ανέμων», με το πρόβλημα να μη φαίνεται προς το παρόν να έχει λυθεί.

    Η Μύκονος ήταν το πρώτο μέρος στην Ελλάδα στο οποίο άρχισαν να μπαίνουν πρόστιμα και «λουκέτα» εξαιτίας της παραβίασης των μέτρων προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Εδώ και εβδομάδες η Μύκονος απασχολεί τους επιστήμονες και την κυβέρνηση, αφού παρατηρούνται φαινόμενα συνωστισμού σε beach bar και πάρτι σε βίλες, με πολύ κόσμο.

    Χθες, Τετάρτη, μάλιστα, βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης όπου πραγματοποίησε σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς, για να αποφασίσουν πώς θα ελεγχθεί η κατάσταση.

    Πλέον, μετά τον αυξημένο έλεγχο που πραγματοποιείται σε μαγαζιά του νησιού, ώστε να εξασφαλιστεί η τήρηση των μέτρων, πρόβλημα άρχισαν να δημιουργούν τα… πριβέ πάρτι, με τον συνωστισμό σε αυτά να εξακολουθεί ακάθεκτος.

    Έτσι, αποφασίστηκε οι έλεγχοι να γίνονται όλο το 24ωρο. Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι μόνο χθες, στην Μύκονο έγιναν 15 έλεγχοι σε beach bar και κέντρα. Μάλιστα, οι Αρχές πραγματοποίησαν και μια σύλληψη για ιδιωτικό πάρτι σε βίλα. Συγκεκριμένα, συνελήφθη ο ενοικιαστής της βίλας, ο οποίος διοργάνωσε το prive party μέσω internet.



    ΣΧΟΛΙΑ