ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ραντεβού στην Φιλοσοφική Σχολή, έξω από την αίθουσα 516 δίνει ξανά σήμερα η «φοιτητική ομάδα Ρουβίκωνα», η οποία με ανακοίνωσή της στρέφεται κατά της Κοσμητείας και των καθηγητών που θα θελήσουν να τους εμποδίσουν.
Με ανάρτηση τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, δηλώνουν έτοιμοι για το εβδομαδιαίο ραντεβού, ενώ καλούν τον κόσμο της σχολής να στηρίξει με την παρουσία του, σε περίπτωση που και πάλι οι καθηγητές της σχολής επιχειρήσουν να εμποδίσουν τη λειτουργία του, όπως συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα, χαρακτηρίζοντας τους μάλιστα και ως «γνωστή ανθρώπινη-αλυσίδα-τσίρκο καθηγητών και λοιπών παρατρεχάμενων».
«Σύμφωνα με πληροφορίες μας η γνωστή ανθρώπινη-αλυσίδα-τσίρκο καθηγητών και λοιπών παρατρεχάμενων θα εμφανιστεί και αύριο έξω από το στέκι μας στη φιλοσοφική με σκοπό πάλι να προσπαθήσει να μας εμποδίσει απ’το να ανοίξουμε. Καλούμε τον κόσμο της σχολής αύριο στις 10:00 έξω από το στέκι μας στην αίθουσα 516 να μας στηρίξει με την παρουσία του και να καταδικάσει τις πρακτικές της κοσμητείας. Είναι απαράδεκτο σε μια σχολή που αυτή τη στιγμή διασπάται ένα ολόκληρο τμήμα (Φ.Π.Ψ.) και οι φοιτητές του δεν θα έχουν διδακτική επάρκεια και άρα θα βγαίνουν πτυχιούχοι-άνεργοι, η κοσμητεία να προσπαθεί να καταδείξει σαν πρόβλημα εμάς», αναφέρει η ανάρτηση της «φοιτητικής ομάδας Ρουβίκωνα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Ρουβίκωνας καλεί «ενισχύσεις» ενάντια στους καθηγητές που ζητούν να φύγει από τη Φιλοσοφική
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Γαβρόγλου ζήτησε από τους φοιτητές να διώξουν τον «Ρουβίκωνα»!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O αχρείαστος πόλεμος Δένδια-Δούκα, η δραματική σύσκεψη στο Μαξίμου, τα fake για την Κίμπερλι και η ελληνική σημαία σε τουρκικά λιμάνια
- Robin Energy (Πέτρος Παναγιωτίδης): Θα συγκεντρώσει 7 εκατ. δολάρια δίδοντας μετοχές προς 1,07 δολάρια
- Ελληνικό: Ανάμεσα σε ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΕΚΤΕΡ και ΕΡΕΤΒΟ η «μάχη» για τις κατοικίες του Park Rise
- Χρηματιστήριο: Τι κρύβει ο Νοέμβριος για Στάσση, Παπαλεξόπουλο, Μυλωνά και Κόκκαλη