Όχι 1.000, ούτε 2.000 αλλά 10.500 ευρώ εντόπισε ένας 58χρονος από την Αθήνα, σε καρότσι σούπερ μάρκετ στην Κυπαρισσία.
Ο άνδρας βρήκε το ποσό αυτό σε ένα τσαντάκι μέσα στο καρότσι και χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσε στην αστυνομία.
Ο ίδιος άνοιξε το τσαντάκι προκειμένου να βρει στοιχεία για την ταυτότητα του κατόχου του και διαπίστωσε ότι σε αυτό βρίσκονταν 10.500 ευρώ. Αμέσως, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας και παρέδωσε το τσαντάκι με το ποσό.
Μάλιστα, όπως είπε στους αστυνομικούς, τον ενδιέφερε μόνο να βρεθεί ο ιδιοκτήτης, αρνούμενος να διεκδικήσει τα νόμιμα εύρετρα, που αναλογούν στο 10% του ποσού.
Τελικά, ο ιδιοκτήτης εντοπίστηκε, καθώς πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα για να δηλώσει το χαμένο τσαντάκι μέσης. Πρόκειται για έναν 31χρονο από τους Γαργαλιάνους, ο οποίος δήλωσε ευτυχής μόλις πληροφορήθηκε ότι ένας έντιμος άνθρωπος είχε βρει και παραδώσει το μεγάλο ποσό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι εκπλήξεις στα γαλάζια ψηφοδέλτια, τα εγκαίνια του Ψηλού, τραχανάς και κατσικάκι για τον Αρμένιο και μια φοβερή σκηνή στο Οβάλ Γραφείο
- ΔΕΣΦΑ: Απένταξε και από το νέο επενδυτικό 2026-2034 τη Διώρυγα Gas του Βαρδινογιάννη-Τι άλλαξε όμως
- Κάθετος Διάδρομος: Προς επίλυση τα ρυθμιστικά προβλήματα-Παράταση εξαίρεσης και αλλαγές στους Κώδικες
- Οικογένεια Στασινόπουλου: Το απίθανο ράλι των CENER και Βιοχάλκο και η περιουσία των 10 δισ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.