ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο λιμάνι της Ραφήνας επιστρέφει με μειωμένη ταχύτητα το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “fast ferries andros” λόγω βλάβης που παρουσίασε σε μία από τις δύο μηχανές του ανοιχτά της Καρύστου.
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, το fast ferries andros είχε αναχωρήσει στις 17:36 το απόγευμα από τη Ραφήνα για Ανδρο – Τήνο – Μύκονο.
Το πλοίο, στο οποίο επιβαίνουν 686 επιβάτες 143 ΙΧ οχήματα 24 φορτηγά και 4 δίκυκλα, αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Ραφήνας στις 9:15 το βράδυ.
Στη συνέχεια, οι επιβάτες θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “super ferry”.
Το fast ferries andros, στο οποίο επιβαίνουν 686 επιβάτες, 143 ΙΧ οχήματα, 24 φορτηγά και 4 δίκυκλα, αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Ραφήνας στις 9:15 το βράδυ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Autohellas: Ακόμα σημαντικό περιθώριο ανόδου, τιμή στόχος στα €16,01 ανά μετοχή
- Μόδα: Το Saks κηρύσσει πτώχευση, η Phoebe Philo τριπλασίασε τα έσοδα και ο Justin Trudeau κάνει στριπτίζ
- Φορέας Επαναμίσθωσης Ακινήτων: Πώς μπορούν να γλιτώσουν το σπίτι τους 20.000 νοικοκυριά
- Βιομηχανία- ενεργειακό κόστος: Κόκκινη κάρτα από την Κομισιόν στο ιταλικό μοντέλο- Νέες διαβουλεύσεις και διλήμματα