• Κοινωνία

    Βικτώρια Καρύδα: «Αν δεν πήγαινα στο show εκείνο το βράδυ, ο Γιάννης θα μπορούσε να είχε σωθεί»

    • NewsRoom
    καρυδα_βικτωρια

    Βικτώρια Καρύδα


    Πεπεισμένη πως η τύχη του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, θα μπορούσε να είναι διαφορετική αν βρισκόταν δίπλα του την νύχτα της δολοφονίας του εμφανίστηκε η Βικτώρια Καρύδα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί την Κυριακή.

    «Αν δεν πήγαινα σε αυτό το show εκείνο το βράδυ και αν ήμουν μαζί του, μπορεί να είχε σωθεί», δηλώνει έξι μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της.

    «Ποτέ δεν μου είχε πει ότι φοβάται. Ποτέ δεν μου έδωσε περιθώριο να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Αν ήξερε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα, εκείνος, όπως κάθε λογικός άνθρωπος, θα έπαιρνε προστασία. Κυκλοφορούσε με βεσπάκι, γιατί δεν του άρεσε να είναι στην κίνηση και δεν είχε κάποιον για προστασία. Δεν φορούσε ούτε κράνος. Ήθελε να αισθάνεται ελεύθερος και έπαιρνε και τα παιδάκια πάνω στο βεσπάκι, κάτι το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου και τον μάλωνα. Δεν φοβόταν κάτι», είπε η κ. Καρύδα

    Για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για τον σύζυγό της αναφορικά με το παρελθόν του στην Αυστραλίας, η κ. Καρύδα δήλωσε ότι «έβγαζαν άσχημα πράγματα χωρίς να γνωρίζουν τον άνθρωπο, κάτι που θεωρώ ότι δεν είναι σωστό».

    «Είναι αυτό που δεν περίμενα ποτέ. Και πιστεύω ότι ούτε ο Γιάννης το περίμενε. Γιατί έχουμε μια οικογένεια. Δεν πρέπει να προστατεύουμε την οικογένεια; Και αυτό είναι που με τρώει μέσα μου: Ποιος και γιατί… Δεν υπήρχε κάτι που να μας κάνει να φοβόμαστε. Ήμασταν χαρούμενοι, πηγαίναμε ταξίδια με τα παιδιά μας, βγαίναμε στο κέντρο της Γλυφάδας στις κούνιες και στον παιδότοπο. Ο άνδρας μου δούλευε και επέστρεφε στις 3 το μεσημέρι από τη δουλειά του. Ο Γιάννης ήταν το καλύτερο παιδί», αναφέρει μεταξύ άλλων.

    Αναφερόμενη στο μοιραίο βράδυ της δολοφονίας είπε ότι «ήταν τρομακτικός ο τρόπος μου το έμαθα».

    «Ήμουν στο show, βγήκα, έκανα πρώτη εμφάνιση, πήγα στα καμαρίνια να αλλάξω για να κάνω τη δεύτερη εμφάνιση και σε μια φάση μπαίνει ένας πολύ καλός μου φίλος μακιγιέρ και μου λέει: “Βικτώρια, πρέπει να φύγουμε!”. Εγώ έμεινα… Εκείνη την ημέρα όταν βγήκα πρώτη φορά ένιωσα, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, ότι δεν ήμουν καλά. Ανέβαινα την ανηφόρα και δεν με άφηνε η Αστυνομία και οι φίλοι μου με κρατάγανε. Νευρίασα πάρα πολύ γιατί κατάλαβα τι συμβαίνει. Κατάλαβα… Μου είχε πει πριν η φίλη μου να τρέξω και ήθελα πολύ να τον δω. Δεν με αφήνανε και ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη, γιατί ήταν ο άνδρας μου και ήθελα τόσο πολύ να τον αγκαλιάσω. Ήθελα να είμαι δίπλα του. Και δεν θυμάμαi.Φώναζα σαν τρελή», είπε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα: «Αυτοί οι άνθρωποι είναι σκουπίδια» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ