• Κοινωνία

    Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αίτημα της μητέρας να κληθούν για εξέταση οι ψυχολόγοι

    Μητέρα 12χρονης

    Μητέρα 12χρονης


    Την παιδοψυχολόγο της 12χρονης κόρης της, αλλά και την ψυχολόγο της Αστυνομίας επικαλείται η μητέρα της ανήλικης από τον Κολωνό για να πείσει για τη δική της αθωότητα.

    Η προφυλακισμένη μητέρα, κατηγορούμενη για τη μαστροπεία του παιδιού της, απολογήθηκε σήμερα συμπληρωματικά στην ανακρίτρια και υπέβαλε αίτημα να κληθούν και να εξεταστούν οι δύο επιστήμονες.

    Οι δικηγόροι της 37χρονης μητέρας υποστηρίζουν ότι η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ που έχει εξετάσει την 12χρονη, μπορεί να βεβαιώσει ότι το παιδί λέει την αλήθεια όταν στις αλλεπάλληλες καταθέσεις που έχει δώσει μέχρι σήμερα, υποστηρίζει ότι μητέρα της δεν είχε συμμετοχή στη μαστροπεία της. Όσο για την παιδοψυχολόγο, είναι εκείνη που παρακολουθεί όλο αυτό το διάστημα το κορίτσι.

    Η συμπληρωματική απολογία της μητέρας διήρκησε σχεδόν 5 ώρες και κλήθηκε να απαντήσει για τα όσα προέκυψαν στην ανάκριση μετά τη δική της πρώτη απολογία και προφυλάκιση.

    Η 37χρονη επιμένει στην απόλυτη άρνηση. Αμέσως μετά την απολογία της επέστρεψε στη φυλακή.

    «Η μητέρα ζήτησε εξηγήσεις για λογαριασμό του παιδιού της», δήλωσε ο εκ των συνηγόρων της Απόστολος Λύτρας. «Πώς είναι δυνατόν άνθρωποι που έχει κατονομάσει η κόρη της ότι την έχουν κακοποιήσει να είναι εκτός φυλακής και η ίδια, όταν 12χρονη κόρη της δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για εκείνη, να βρίσκεται εντός φυλακής;»

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ