ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Σάββατο σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται γενικά βελτιωμένος καιρός με λίγες νεφώσεις. Πυκνότερες θα είναι κατά περιόδους οι νεφώσεις στην Ήπειρο και στην Κέρκυρα, όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες οι νεφώσεις στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας θα πυκνώσουν.
Η θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από 3 έως 20 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 6 έως 24, στην Ήπειρο από 8 έως 26, στη Θεσσαλία από 8 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 26 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 11 έως 24 βαθμούς.
Ωστόσο οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν τοπικά στην Ήπειρο τους 28 βαθμούς, στη βορειοδυτική Πελοπόννησο τους 28-29 βαθμούς και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου τους 26 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 Μποφόρ και στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 Μποφόρ, αλλά στην έξοδο του Κορινθιακού και στα νοτιότερα πελάγη το ανατολικό ρεύμα θα ενισχύεται κατά περιόδους στα 6 και ενδεχομένως τοπικά στα 7 Μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες το βράδυ θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς.
Διαβάστε επίσης:
ΟΗΕ: Σχεδόν 25 εκατ. τόνοι σιτηρών είναι αποκλεισμένοι στην Ουκρανία
Οι γυναίκες καλύπτουν μόλις το 25% των θέσεων εργασίας στον τομέα της τεχνολογίας
Καβάλα: Θρήνος για τη 43χρονη φαρμακοποιό που τη στραγγάλισε ο σύζυγός της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η QatarEnergy επιστρέφει μέσω… Τέξας: «Ανάσα» από το Golden Pass
- Το αλουμίνιο καταγράφει την καλύτερη επίδοση εδώ και δύο χρόνια – Άνοδος άνω του 10% για τον Μάρτιο
- Νετανιάχου: Χτυπήσαμε το Ιράν και τον άξονά του με δέκα πληγές – Ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει
- «Απόβαση» αμερικανικού ντίζελ στην Ευρώπη – Υψηλό 18 μηνών για τις εξαγωγές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.