ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πιο αυστηρά μέτρα και συγκεκριμένα 10ήμερη καραντίνα λαμβάνουν οι Βρυξέλλες για τους μη εμβολιασμένους ταξιδιώτες.
Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί και επιστρέφουν στη βελγική πρωτεύουσα από κόκκινες περιοχές, ακόμη και από κράτη-μέλη της ΕΕ, είναι υποχρεωμένοι να μπουν σε καραντίνα.
Εκτός από την υποχρέωση για τεστ την πρώτη και την έβδομη ημέρα κατά την επιστροφή από μια κόκκινη ζώνη, μη εμβολιασμένα άτομα ή χωρίς πιστοποιητικό νόσησης που διαμένουν στις Βρυξέλλες κατά την άφιξή τους στο Βέλγιο, από τις 17 Σεπτεμβρίου 2021, θα πρέπει να τηρήσουν καραντίνα 10 ημερών, όπως ανακοίνωσε η Κοινή Κοινοτική Επιτροπή (Cocom) στις Βρυξέλλες.
Ωστόσο, το διάστημα αυτό μπορεί να μειωθεί με τη λήψη του αποτελέσματος αρνητικού τεστ από την έβδομη ημέρα.
Διαβάστε επίσης:
Βέλγιο: Αίρονται τα περισσότερα περιοριστικά λόγω της επιτυχίας του προγράμματος εμβολιασμού
Βασίλης Κικίλιας: Η Ελλάδα ανοιχτή για επισκέπτες από τις ΗΠΑ έως το τέλος της σεζόν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Lidl Ελλάς: Επενδύσεις 200 εκατ. στη διετία- Πού ανοίγουν νέα καταστήματα
- Ιδιωτικό χρέος: Δεσμευτικές προθεσμίες, πλαφόν 15% στις προκαταβολές και επαναφορά ορίου στη διόγκωση παλαιών οφειλών – Ποιοι ωφελούνται
- Paramount: Χρέος 52 δισ. δολάρια για την εξαγορά της Warner – Ο «πονοκέφαλος» των junk bonds και οι αποδόσεις που αγγίζουν το 9%
- Space Hellas: Ανεβάζει τζίρο και κέρδη, αλλά «καίει» ταμείο – Τα έργα που έρχονται
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.