Κοινωνία

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ουίλιαμ και Χάρι συμμετείχαν σε αγρυπνία γύρω από το φέρετρό της

  • NewsRoom
Ουίλιαμ και Χάρι σε αγρυπνία μαζί με άλλα εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ


Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι και τα έξι άλλα εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ συμμετείχαν απόψε σε αγρυπνία γύρω από το φέρετρό της, δύο ημέρες πριν από την κηδεία της.

Οι δύο γιοι του βασιλιά Καρόλου Γ’ φορούσαν στρατιωτική στολή -ο Χάρι δεν φορούσε πλέον στολή μετά την ηχηρή απομάκρυνσή του από τη μοναρχία-, αντίθετα από τα έξι εξαδέλφια τους.

Στάθηκαν για 15 λεπτά με την πλάτη προς το φέρετρο και χαμηλωμένο το κεφάλι, υπό τα βλέμματα των επισκεπτών που έφθαναν για να αποτίσουν ύστατο φόρο τιμής στη σορό της Ελισάβετ Β’, η οποία θα παραμείνει εκτεθειμένη σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Μαζί με τον Ουίλιαμ και τον Χάρι ήταν τα έξι εξαδέλφια τους, ανάμεσα στα οποία οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, κόρες του πρίγκιπα Άντριου.

Τα άλλα εξαδέλφια στη σημερινή αγρυπνία ήταν οι Πίτερ Φίλιπς και Ζάρα Τίνταλ, τα παιδιά της πριγκίπισσας Άννας, και οι Λουίζ και Τζέιμς, τα παιδιά του πρίγκιπα Εδουάρδου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Δείτε live: Στο Ουεστμίνστερ η σορός της Βασίλισσας Ελισάβετ – Έκλεισαν οι ουρές για το λαϊκό προσκύνημα – Την Δευτέρα η κηδεία

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αιφνιδιαστική εμφάνιση από Κάρολο και Ουίλιαμ στην ουρά για το προσκύνημαΣΧΟΛΙΑ