ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ποινική δίωξη στον πρόεδρο του Ατρόμητου άσκησε ο εισαγγελέας για τα βεγγαλικά και τις κροτίδες που βρέθηκαν στο γήπεδο της ομάδας στο Περιστέρι.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ διώκεται για κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος. Συγκεκριμένα για παράνομη κατοχή κροτίδων και φωτοβολίδων, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του αθλητικού νόμου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών για να δικαστεί και μέχρι τότε θα συνεχιστεί η κράτηση του.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάντσεστερ Σίτι – Αρσεναλ: Το ματς που κρίνει τίτλο και αλλάζει ισορροπίες στην Premier League
- Το νέο γήπεδο των 121 εκατ. ευρώ στη Βενετία και αλλάζει το μέλλον της Βενέτσια
- Quest: Πώς κινήθηκαν τα μεγάλα brands Apple-Xiaomi και οι προοπτικές για το 2026
- Αγγελική Φράγκου: Χρειαζόμαστε αξιόπιστους εταίρους όπως οι ιαπωνικές εταιρείες, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να ηγούμαστε
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.