• Κοινωνία

    Βαρύ πένθος για τη Μαίρη Παναγάκου – Η τελευταία ανάρτηση του γιου της πριν δώσει τέλος στη ζωή του

    • NewsRoom
    Μαίρη Παναγάκου

    Μαίρη Παναγάκου


    Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Κότρωνα στη Μάνη, ο ξαφνικός χαμός του γιου γνωστής τηλεοπτικής μαγείρισσας, που υπήρξε συνεργάτιδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

    Πρόκειται για τον γιο της Μαίρης Παναγάκου, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα στο κεφάλι, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας OnTime, το όπλο κατείχε νόμιμα.

    Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, την ώρα που η μητέρα του έλειπε για δουλειές στο Γύθειο.

    Εντύπωση προκαλεί η τελευταία ανάρτηση του στο Facebook λίγη ώρα πριν από το μοιραίο.

    «7 χρόνια γεμάτα πόλεμο, μίσος, έχθρα, κακία και μηνύσεις… Άντεξα γιατί εσείς όλοι που τα κάνατε και το προκαλέσατε αυτά είναι απλά για να γελάω μαζί σας», αναφέρει στην ανάρτηση.

    Οι συγγενείς του βρήκαν τον 43χρονο σε μια λίμνη αίματος, αλλά ακόμα ζωντανό ενώ διατηρούσε ζωτικές λειτουργίες, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

    Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου οι γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφερε.

    Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για να πέσει φως στις συνθήκες θανάτου του, αν και για την ώρα μάλλον αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

    Στο παρελθόν ο 43χρονος είχε μπει στο στόχαστρο Αλβανών, σύμφωνα με την εφημερίδα OnTime. Μάλιστα πριν από δύο χρόνια ένας πιστολέρο έκανε… Φαρ Ουέστ την αίθουσα του Τριμελούς Πρωτοδικείου Γυθείου, όπου εκδικαζόταν υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμησης και ψευδούς καταμήνυσης με μηνυτή τον Αντώνη Παναγάκο.

    Το περιστατικό συνέβη πριν από την εκφώνηση της υπόθεσης, όταν ο 41χρονος Αλβανός μάρτυρας υπεράσπισης έβγαλε περίστροφο και το κόλλησε στον κρόταφο του μηνυτή Αντώνη Παναγάκου, φωνάζοντας ότι του κατέστρεψε τη ζωή.

    Εκείνη τη στιγμή η γνωστή σεφ Μαίρη Παναγάκου σηκώθηκε και αγκάλιασε τον γιο της προστατεύοντάς τον από τον ένοπλο Αλβανό, ο οποίος είχε καταδικαστεί το 2015 σε φυλάκιση οκτώ ετών και τεσσάρων μηνών για παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών, αλλά είχε αποφυλακιστεί και φώναξε: «Σκότωσε εμένα και άσε τον γιο μου».

    Συντετριμμένη η μητέρα του, Μαίρη Παναγάκου

    Σε μια από τις αναρτήσεις της στο Facebook η μητέρα του 43χρονου, Μαίρη Παναγάκου τονίζει συντετριμμένη μεταξύ άλλων:

    «Δεν του ταιριάζουν συλλυπητήρια, ”καλό ταξίδι αγάπη μου σε έναν κόσμο καλύτερο, ήρεμο, αξιοπρεπή και κοντά στον Θεό που λάτρευες”! Ξερίζωσες την καρδιά μου και την πήρες μαζί σου, άγγελέ μου, Ντένη μου, ποιον θα αγκαλιάζω, ποιον θα φιλάω, ποιος θα με πειράζει, ποιος θα μου λύνει όλα τα προβλήματα, ποιος θα είναι δίπλα μου, κοντά μου, αγκαλιά μου;»

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ