ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ η οποία, μετά από οκτώ συνεχόμενα τζακ ποτ, μοίραζε στους νικητές της πρώτης κατηγορίας ποσό άνω των 3,3 εκατ. ευρώ.
Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα ήταν οι 1, 11, 23, 26, 33 και τζόκερ το 4.
Στη σημερινή κλήρωση βρέθηκε ένας υπερτυχερός που κερδίζει 3.406.020,70 ευρώ. Παράλληλα, βρέθηκαν 8 τυχερά δελτία στη δεύτερη κατηγορία που κερδίζουν από 11.145,96 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεοδωρικάκος: Αλλάζει μετά από 190 χρόνια το πλαίσιο για τις εμπορευματικές μεταφορές – Επενδύσεις 400 εκατ. ευρώ στα logistics
- Νέες απειλές για βόμβες σε ευρωπαϊκά αεροδρόμια: Σήμα κινδύνου σε Κοπεγχάγη και Πράγα
- Στην ΚΑΕ Άρης το Αλεξάνδρειο για 49 χρόνια – Επενδύσεις 1,5 εκατ. ευρώ και ποσοστό 30% στα ΕΑΚΘ
- Binance: Πως οι χάκερ απέσπασαν $2,5 δισ. από μια συναλλαγή των $15
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.