ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε πανικό εξελίχθηκε η επιβίβαση των ανθρώπων σε προγραμματισμένη πτήση που ξεκινούσε από την Κωνσταντινούπολη με κατεύθυνση το Τυμπού στα Κατεχόμενα.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει τουρκική εφημερίδα, η αναστάτωση προκλήθηκε στο αεροσκάφος λίγο πριν απογειωθεί, όταν μία γυναίκα άρχισε να φωνάζει: «Είμαι μέλος της FETO (οργάνωσης Γκιουλέν) και θα ανατινάξω το αεροσκάφος».
Όπως μεταδίδει το sigmalive.com, επιβάτες προσπάθησαν να ηρεμήσουν την γυναίκα που είχε καλύψει το πρόσωπό της με ένα πέπλο και γυαλιά ηλίου, ενώ την ίδια ώρα, οι φρουροί του αεροπλάνου κλήθηκαν στο αεροπλάνο από την ομάδα πτήσεων.
Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα, ενώ περίμενε τις δυνάμεις, άναψε τσιγάρο στο αεροπλάνο. Μετά την απομάκρυνσή της, οι υπόλοιποι επιβάτες οδηγήθηκαν για έλεγχο ασφαλείας. Τελικά, η πτήση της «Pegasus Airlines» από το αεροδρόμιο Sabiha Gökçen της Κωνσταντινούπολης στο Τύμπου στην κατεχόμενη Κύπρο ματαιώθηκε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με δημόσια δαπάνη η κηδεία της πρώην Προέδρου της Βουλής, Άννας Ψαρούδα – Μπενάκη
- Αττική Οδός: Νέα παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων έως 22 Φεβρουαρίου
- Γερουλάνος: «Στόχος του συνεδρίου μας να αποδείξουμε ότι στο επίκεντρο της ύπαρξης μας είναι ο πολίτης»
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ καλεί τη Χαμάς να αποστρατιωτικοποιηθεί «πλήρως και άμεσα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.