• Κοινωνία

    Τρεις οι εμπρηστικοί μηχανισμοί έξω από το σπίτι γνωστού εφοπλιστή στη Βάρη

    • NewsRoom
    Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας


    Το συμβάν έλαβε χώρα στη 01:10 τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν προκλήθηκε έκρηξη μικρής ισχύος από αυτοσχέδιο μηχανισμό, σε αυλή σπιτιού επί της οδού Ικάρων στη Βάρη, στο οποίο διαμένει γνωστός εφοπλιστής.

    Τρεις εμπρηστικοί μηχανισμοί πετάχτηκαν τα ξημερώματα έξω από το σπίτι γνωστού εφοπλιστή στην Βάρη. Αστυνομικοί από διάφορα κλιμάκια της ΕΛΑΣ έσπευσαν άμεσα στο συμβάν, ενώ ερευνάται ποιοι και γιατί έβαλαν στο στόχαστρο τον εφοπλιστή. Οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν -ευτυχώς μικρές- ενώ στο σημείο έφτασαν και πυροτεχνουργοί. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το συμβάν έλαβε χώρα στη 01:10 τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν προκλήθηκε έκρηξη μικρής ισχύος σε αυλή σπιτιού επί της οδού Ικάρων.

    Αστυνομικοί περισυνέλλεξαν τα υπολείμματα των μηχανισμών, που αποτελούνταν από μπουκάλια που περιείχαν εύφλεκτο υγρό και στα οποία ήταν κολλημένες με ταινία, κροτίδες. Η Ασφάλεια αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ έχουν στείλει τους μηχανισμούς για DNA και αποτυπώματα στα εγκληματικά εργαστήρια. Παράλληλα, οι Αρχές διερευνούν τυχόν ανοιχτές υποθέσεις που ενδέχεται να είχε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ή κάποιο μέλος της οικογένειας και κάποιος θέλησε με αυτό τον τρόπο να του στείλει κάποιο «μήνυμα».



    ΣΧΟΛΙΑ