ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πορεία πολιτών σε κεντρικούς δρόμους της πόλης των Τρικάλων, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που αποφάσισε για την Τρίτη, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων,
με συγκέντρωση αρχικά στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και στη συνέχεια πορεία για τις πέντε νεκρές εργαζόμενες στη μπισκοτοβιομηχανία Βιολάντα στα Τρίκαλα.
Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων με σχετική ανακοίνωση είχε απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία και στις συγκεντρώσεις με απαίτηση να διερευνηθούν πλήρως τα αίτια του τραγικού συμβάντος και να αποδοθούν ευθύνες.
Διαβάστε επίσης:
Ταξί: Πρόταση για νέα 48ωρη απεργία την επόμενη εβδομάδα
Βιολάντα: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από την έκρηξη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΝΔ: Ανοιχτή επιστολή από 5 βουλευτές προς το Μαξίμου για ΟΠΕΚΕΠΕ και «επιτελικό κράτος»
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Ellaktor, Intracom, Metlen PLC, ΔΕΗ,
- Ο Ανδρέας Χατζηπέτρου ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος στο όμιλο Columbia
- Cape Maritime (Ευγενία Ανδριανοπούλου): Πρόσθεσε άλλα δύο πλοία στον στόλο της και έφτασε στα 24 πλοία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.