• Κοινωνία

    Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Οι 19 λέξεις που έγραψαν στα σημειώματά τους τα δύο αδέρφια που αυτοκτόνησαν

    • NewsRoom


    Νέα στοιχεία για το οικογενειακό δράμα που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Νέο Ηράκλειο,  με νεκρά δύο αδέλφια, έναν 34χρονο και μία 29χρονη, έρχονται στο φως μετά τον εντοπισμό δύο σημειωμάτων των αυτόχειρων.

    Τα δύο αδέρφια που εντοπίστηκαν νεκρά στο διαμέρισμα όπου διέμεναν άφησαν δύο πανομοιότυπα σημειώματα. Σύμφωνα με το Mega, κάθε σημείωμα περιέχει από 19 λέξεις, όπου αλλάζει μόνο το όνομα, ενώ αναφέρουν πως ο θάνατός τους είναι αυτοκτονία.

    «Εγώ ο Β. Γ. αυτοκτονώ με δική μου ευθύνη. Κανένας άλλος δεν είναι υπεύθυνος για αυτή την πράξη μου» αναφέρει το σημείωμα που φέρεται να έγραψε ο 34χρονος. Ακριβώς το ίδιο σημείωμα φέρεται ότι έγραψε και η 30χρονη, με μόνη αλλαγή το όνομα και το επίθετό της.

    Τα δύο αδέρφια, τους τελευταίους έξι μήνες ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω της απώλειας της μητέρας τους, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

    Ο τρίτος αδελφός που ζει στην ίδια πολυκατοικία είχε αναλάβει να συντηρεί την οικογένεια, ενώ ήταν αυτός που ειδοποίησε την αστυνομία.

    Με βάση τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, τα δύο αδέρφια ανέβηκαν στο δώμα της πολυκατοικίας λίγο πριν τις 10 το πρωί. Εκεί κάθισαν σε έναν καναπέ, με τον ένα απέναντι στον άλλον και με μια καραμπίνα αυτοκτόνησαν.

    Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 30χρονη να πυροβόλησε πρώτα τον αδελφό της και έπειτα να αυτοκτόνησε. Ένα δεύτερο ενδεχόμενο είναι και οι δύο να αυτοκτόνησαν με την καραμπίνα στα χέρια τους.

    Διαβάστε επίσης

    Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Σκότωσε την αδελφή του και αυτοκτόνησε



    ΣΧΟΛΙΑ