ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σήμερα το απόγευμα γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος στο Αίγιο καθώς κηδεύονται γιαγιά και εγγονός, που έχασαν με τραγικό τρόπο της ζωή τους, σε τροχαίο δυστύχημα που προκλήθηκε από όχημα που οδηγούσε 28χρονος και το οποίο ξέφυγε από την πορεία του, καβαλώντας το πεζοδρόμιο και τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.
Η διπλή κηδεία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στις Καμάρες και οι σοροί τους θα βρίσκονται στον ναό από τις 5 το απόγευμα.
Οργή προκαλεί, ωστόσο, η στάση του 28χρονου οδηγού που θέρισε με το αυτοκίνητό του γιαγιά και εγγόνι και στη συνέχεια εγκατέλειψε τα θύματά του. Πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τον ΑΝΤ1 λένε ότι τη στιγμή που έγινε το τροχαίο το καροτσάκι του μωρού εκσφενδονίστηκε ενώ η συνεπιβάτιδα λιποθύμησε.
Η 20χρονη κοπέλα στην κατάθεσή της στην αστυνομία, υποστήριξε πως μετά το τροχαίο και ο οδηγός ήταν σε κατάσταση σοκ, γι’ αυτό κι έφυγε από τον τόπο της τραγωδίας. Μάρτυρας ανέφερε πως η κοπέλα λιποθύμησε και ο 28χρονος την άφησε στο σπίτι της. Όπως αποκάλυψε η ίδια οι δυο τους νωρίτερα διασκέδαζαν σε παραλιακό μαγαζί του Αιγίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δ. Παπαγεωργίου (Takeda): Καινοτομία με επιστροφές άνω του 75% δεν είναι βιώσιμη
- Μελ Ρόμπινς: «Δεν θέλετε να γίνετε χαλί να σας πατήσουν»
- Open: Το νέο σχέδιο Ιβάν Σαββίδη – Παπαμιμίκου – Νέα μετοχική «καθαρότητα» χωρίς Κοκλώνη, σύμπραξη με Mega
- Μητρώο 11: Πώς κερδίζετε αποζημίωση έως 10.000 για ανεπιθύμητες κλήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.