Νεκρός στην αυλή του σπιτιού του από πυροβολισμό βρέθηκε ένας 78χρονος άντρας από τη Γερμανία στο Στασιό Κυπαρισσίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες δίπλα του βαριά τραυματισμένη, επίσης από πυροβολισμό, βρέθηκε η σύζυγός του, η οποία σε κρίσιμη κατάσταση έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Τρίπολης. Το ζευγάρι είχε αγοράσει το σπίτι και διέμενε μόνιμα στην περιοχή.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στη περιοχή δεν εντόπισαν ίχνη διάρρηξης ενώ στο εσωτερικό βρέθηκαν χρήματα οπότε εξ αρχής αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας.
Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο 78χρονος να πυροβόλησε τη γυναίκα και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε καθώς έφερε τραύμα στο στήθος.
Περίοικοι ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί περίπου στις 7 το πρωί ωστόσο δεν έδωσαν σημασία. Περίπου στις 11 το πρωί διερχόμενος αντιλήφθηκε νεκρό τον 78χρονο στην αυλή και ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η νέα «σιδηρά κυρία» του PIF έχει στρατηγική – Οι προτεραιότητες και η αγάπη για την Ελλάδα
- Γιατί η Ελλάδα αγόρασε τις φρεγάτες Bergamini – Τα πλεονεκτήματα και πόσο θα κοστίσουν
- Από τον Καραμανλή στον Μητσοτάκη: Συνέχεια στην Ευρώπη, ρήξη στο κράτος
- OnlyFans: Η πλατφόρμα ενηλίκων που έγινε «σωσίβιο» για εκατοντάδες Ολυμπιονίκες, διεθνείς αθλητές και επαγγελματίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.