Σοκ έχει προκαλέσει την τοπική κοινότητα της Χαλκιδικής η είδηση ότι ένας πατέρας παρέσυρε και σκότωσε τη δύο ετών κόρη του.
Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη Χαλκιδική, όταν ένας 38χρονος πατέρας έκανε όπισθεν με το αγροτικό του, πατώντας και σκοτώνοντας το δύο ετών παιδί του.
Αμέσως το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:20.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρκ Ρούτε: To NATO δεν πρόκειται να εμπλακεί στον πόλεμο του Ιράν
- ΕΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Κολλεγίου Ασφάλειας – Προτεραιότητες η υποστήριξη των κρατών μελών και η προστασία των πολιτών
- Συνάντηση Γενεύης ΗΠΑ-Ιράν: Οι φωνές Αραγτσί σε Γουίτκοφ – Κούσνερ πριν αποφασίσει ο Τραμπ την επίθεση
- Κύπρος: Προσγειώθηκαν τα τέσσερα ελληνικά F-16 (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.