• Κοινωνία

    Τραγωδία στα Τέμπη: Νέα 24ωρη απεργία από την ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 16 Μαρτίου

    Γενική άποψη από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, κατά τη διάρκεια της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας εργαζομένων, ως αντίδραση στο πιο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της χώρας, που έγινε στα Τέμπη, Αθήνα Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023. 24ωρη πανελλαδική απεργία κήρυξε για σήμερα η ΑΔΕΔΥ, με κύρια αιτήματα να μπει τέρμα στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή 57 ανθρώπων. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

    Γενική άποψη από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, κατά τη διάρκεια της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας εργαζομένων, ως αντίδραση στο πιο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της χώρας, που έγινε στα Τέμπη, Αθήνα Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023. 24ωρη πανελλαδική απεργία κήρυξε για σήμερα η ΑΔΕΔΥ, με κύρια αιτήματα να μπει τέρμα στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή 57 ανθρώπων. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣΓενική άποψη από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, κατά τη διάρκεια της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας εργαζομένων, ως αντίδραση στο πιο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της χώρας, που έγινε στα Τέμπη, Αθήνα Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023. 24ωρη πανελλαδική απεργία κήρυξε για σήμερα η ΑΔΕΔΥ, με κύρια αιτήματα να μπει τέρμα στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή 57 ανθρώπων. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ


    Την κήρυξη 24ωρης Πανδημοσιοϋπαλληλικής Πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης για την Πέμπτη, 16 Μαρτίου, αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ.

    Ειδικότερα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, σύμφωνα με την εξουσιοδότηση που έλαβε από το Γενικό Συμβούλιο, “αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης Πανδημοσιοϋπαλληλικής Πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης για την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, ενώνοντας τη φωνή των δημοσίων υπαλλήλων με αυτή των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα για να απαιτήσουμε με τη ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ:

    · να έρθουν στην επιφάνεια οι πραγματικοί ένοχοι του εγκλήματος των Τεμπών και να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους.

    · να σταματήσει η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, της εμπορευματοποίησης και της λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, να σταματήσει να αντιμετωπίζεται η προστασία της εργασίας και της ζωής ως κόστος.

    Το έγκλημα των Τεμπών δε θα συγκαλυφθεί.

    Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας”.

    Διαβάστε επίσης

    Κύπρος: Νέα πρόεδρος του ΔΗΣΥ η Αννίτα Δημητρίου

    Θεοδωρικάκος: Ταυτοποιήθηκαν οι αναρχικοί που χτύπησαν τον Βαρουφάκη



    ΣΧΟΛΙΑ