ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μνημόσυνο για τους νεκρούς του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ίδιο το σημείο του δυστυχήματος, από το Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου.
Οι στιγμές ήταν σπαραχτικές, καθώς συγγενείς των θυμάτων, με δάκρυα στα μάτια βρέθηκαν εκεί κρατώντας μαύρα μπαλόνια, άναψαν κεριά και άφησαν λουλούδια και σημειώματα στις ράγες.
Υπενθυμίζεται πως συμπληρώθηκαν 40 ημέρες από την τραγωδία που συγκλόνισε τη χώρα και προκάλεσε το θάνατο 57 ανθρώπων.
Διαβάστε επίσης:
Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα – Ποιο το ωράριο λειτουργίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fed: Προειδοποίηση Goolsbee για τα επιτόκια και την «έκρηξη» παραγωγικότητας από την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Αμπελόκηποι: Ποινή φυλάκισης 18 μηνών στη 72χρονη για το παράνομο «γηροκομείο» σε διαμέρισμα
- «Νοιάζομαι. Εξετάζομαι.»: Και ο Μάιος γίνεται μήνας δράσης ενάντια στον Καρκίνο του Δέρματος
- Ευρωαγορές: Ράλι μετά τα σενάρια εκεχειρίας στο Ιράν – Άνοδος 2,12% για τον DAX
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.