ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μνημόσυνο για τους νεκρούς του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ίδιο το σημείο του δυστυχήματος, από το Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου.
Οι στιγμές ήταν σπαραχτικές, καθώς συγγενείς των θυμάτων, με δάκρυα στα μάτια βρέθηκαν εκεί κρατώντας μαύρα μπαλόνια, άναψαν κεριά και άφησαν λουλούδια και σημειώματα στις ράγες.
Υπενθυμίζεται πως συμπληρώθηκαν 40 ημέρες από την τραγωδία που συγκλόνισε τη χώρα και προκάλεσε το θάνατο 57 ανθρώπων.
Διαβάστε επίσης:
Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα – Ποιο το ωράριο λειτουργίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιόνιος Σχολή: Λουκέτο και στο IB της – Στον «αέρα» μαθητές και εκπαιδευτικοί
- Μητσοτάκης-Δένδιας προετοιμάζονταν – H αντιπολίτευση απλά διαφωνούσε
- Ναυτιλία σε συναγερμό: Αγωνιώδης σύσκεψη εφοπλιστών στην Ακτή Μιαούλη για την κατάσταση στα Στενά του Ορμούζ
- Ο Αλαφούζος, ο Ζούλας και ο Δημητριάδης, οι αρρυθμίες στον Alpha, γιατί δεν παίρνουν λεφτά ΣΚΑΪ και Open, τι συνέβη με Τανιμανίδη και «Δράκους» και τα «απόνερα» του Κουφοντίνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.