ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα αγόρι, 16 μόλις ετών έχασε τη ζωή του στο Ηράκλειο έπειτα από ηλεκτροπληξία που υπέστη.
Ο ανήλικος, κάτοικος της Θερίσου, επιχείρησε να αλλάξει τη λάμπα του φωτιστικού στο γραφείο του με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία.
Αμέσως συγγενικά του πρόσωπα, όταν αντιλήφθηκαν τι ακριβώς είχε συμβεί, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον ανήλικο για να τον μεταφέρει στο κοντινότερο νοσοκομείο στην περιοχή.
Γιατροί και διασώστες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες με στόχο να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου που διενεργούν προανάκριση προκειμένου να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΚΠΙΣΝ: Αύριο στις 18:30 η ομιλία του Πρωθυπουργού για τον παραγωγικό μετασχηματισμό σε βιομηχανία και καινοτομία
- Πρέσβης Ιράν στο Ριάντ: Η Τεχεράνη επιθυμεί «σοβαρή αναθεώρηση» των σχέσεων της με αραβικά κράτη του Κόλπου
- HΠΑ: Οι επιθέσεις κατά του Ιράν έχουν κοστίσει μέχρι στιγμής 12 δισ. δολάρια
- Ισραήλ: Θα ανοίξει ξανά το συνοριακό πέρασμα της Ράφα στη Γάζα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.