ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρές εντοπίστηκα οι δύο ηλικιωμένες αδελφές που είχαν χαθεί ενώ βρίσκονταν για κολύμπι στην παραλία Χανιώτη της Χαλκιδικής την Τρίτη.
Η πρώτη από τις δύο αδελφές, 90 ετών, εντοπίστηκε αργά χθες το βράδυ. Το πρωί της Τετάρτης εντοπίστηκε και περισυνελέγη και η σορός της δεύτερης γυναίκας στη θαλάσσια περιοχή του Ξενία. Το πτώμα της 83χρονης μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών όπου διαπιστώθηκε επίσημα ο θάνατός της.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό της πραγματοποιήθηκαν από περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικά ταχύπλοα και αλιευτικά σκάφη, καθώς και από σκάφη της ΕΜΑΚ και της ΕΟΔ υπό τον συντονισμό του Λιμενικού.
Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κοινή δήλωση Ευρωπαίων ηγετών και ΕΕ: Στηρίζουμε μια τριμερή σύνοδο
- Ρόδος: Δύο συλλήψεις για το σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ
- Αχαΐα: Τη Δευτέρα η απολογία του 25χρονου που κατηγορείται για εμπρησμό
- Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Βολισσού – Άμεση κινητοποίηση για την καταγραφή των ζημιών από τις φωτιές
