ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο «έδειξε» ο Ντόναλντ Τραμπ κατά την ομιλία του, στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας, στη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας.
Αρχικά αναφέρθηκε στον μεγάλο αριθμό των ανθρώπων που συγκεντρώνονται στις ομιλίες του και με αυτή την αφορμή σχολίασε και το γήπεδο των Μιλγουόκι Μπακς, όπου βρέθηκε πριν από λίγες μέρες. Και έτσι αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο, όμως, φωτογράφισε, αλλά δεν κατονόμασε.
Είπε χαρακτηριστικά:
«Το Μιλγουόκι έκανε εξαιρετική δουλειά. Το γήπεδο είναι καινούριο, το έφτιαξαν για την ομάδα μπάσκετ που είναι πολύ καλή. Ξέρετε τον “Έλληνα”, ακριβώς τον “Έλληνα”. Είναι καλός παίκτης».
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Ο Έλον Μασκ αρνείται ότι χρηματοδοτεί τον Ντόναλντ Τραμπ με 45 εκατομμύρια δολάρια τον μήνα
Αντετοκούνμπο: Η ανάρτησή του μετά την απόφαση να σηκώσει τη σημαία στους Ολυμπιακούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Τραμπ επαναφέρει τη διαμάχη για τη Γροιλανδία και επικρίνει το ΝΑΤΟ για τον πόλεμο στο Ιράν
- ΗΠΑ: Οι αστροναύτες της αποστολής Artemis ΙΙ καταρρίπτουν το ρεκόρ απόστασης από τη Γη
- Γιώργος Αρσενάκος: Η Panik Records είναι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα
- Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: «Καθαρός» δηλώνει ο Μηταράκης – Παραίτηση με αιχμές και μήνυμα προς Δικαιοσύνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.