Μια ομάδα διαρρηκτών φέρεται να έκλεψε χρυσό από ένα κατάστημα κοσμημάτων στο διάσιμο Καπαλί Τσαρσί, το μεγάλο παζάρι της Κωνσταντινούπολης, το οποίο είναι κλειστό λόγω του COVID-19.
Οι κλέφτες, που έφτασαν με ένα αυτοκίνητο γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ανέβηκαν στην οροφή της ιστορικής αγοράς και μπήκαν σε ένα κατάστημα κοσμημάτων, επί της οδού Kalpakcılar. Οι ύποπτοι, που προσπάθησαν να φύγουν ξανά μέσω της οροφής, έριξαν δύο τσάντες από χρυσό, αλλά τελικά κατάφεραν να ξεφύγουν. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο αφού περαστικοί ανέφεραν τη διάρρηξη.
Η αστυνομία ερευνά την ταυτότητα των διαρρηκτών και διερευνά εάν οι δύο τσάντες του χρυσού ήταν όλα αυτά που κατάφεραν να πάρουν από το κατάστημα, αλλά σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φέρονται να πήραν άλλα τόσα. Το Καπαλί Τσαρσί, το οποίο παρέμεινε ανοικτό για μεγάλο χρονικό διάστημα παρά το κλείσιμο της πλειοψηφίας των αγορών, έκλεισε την περασμένη εβδομάδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση Alco: Προβάδισμα 11,8 μονάδων η Νέα Δημοκρατία από το ΠΑΣΟΚ – Στο 18,6% αναποφάσιστοι
- Φρουροί της Επανάστασης: Υπόσχονται εκδίκηση για τον θάνατο του επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών
- Νετανιάχου: Αποπέμπει τον προσωπάρχη του έπειτα από σειρά σκανδάλων
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Αύριο στη Βουλή η δικογραφία για Χαράλαμπο Αθανασίου και Τάσο Χατζηβασιλείου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.