• Κοινωνία

    Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μπόμπολα

    • NewsRoom
    Οι Φώτης (Α) και Λεωνίδας γιοι του Γιώργου Μπόμπολα παρευρίσκονται στην κηδεία του πατέρα τους ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

    Οι Φώτης (Α) και Λεωνίδας γιοι του Γιώργου Μπόμπολα παρευρίσκονται στην κηδεία του πατέρα τους ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ


    Το τελευταίο «αντίο» στον εκδότη και επιχειρηματία Γιώργο Μπόμπολα είπαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στο Α’ Νεκροταφείο, το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης.

    Πολιτικοί και δημοσιογράφοι, όπως ο Γιάννης Πρετεντέρης, η Αγγελική Νικολούλη, η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη, ο Πάνος Σόμπολος, ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης και άλλοι συγκεντρώθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο, το οποίο γέμισε από στεφάνια, για να αποχαιρετήσουν τον εκδότη.

    Στεφάνια έχουν στείλει, μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η Μαριάννα και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, η οικογένεια Ψυχάρη, οι εργαζόμενοι στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ο Γεράσιμος και η Άννα Σκλαβενίτη, η οικογένεια Μπατατούδη κ.α.

    Ο Γιώργος Μπόμπολας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών, το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, έπειτα από νοσηλεία στο νοσοκομεία «Ιασώ».

    Οι πινελιές που έδωσαν το στίγμα στο μεγάλο γεγονός…

    Στην κηδεία του πάλαι ποτέ μεγιστάνα Γιώργου Μπόμπολα, η ατμόσφαιρα ήταν άκρως συγκινητική. Πέρα από τον κόσμο που μαζεύτηκε μπόλικος αλλά και τις κάμερες που ενοχλούσαν, λίγους κοσμικούς ή ορισμένους επιχειρηματίας, όπως ο Κωνσταντίνος Μιτζάλης (Άβαξ), ο Πάρης Καλλιτσάντσης, ο Δημήτρης Κούτρας… Για το ύστατο χαίρε παρουσιάστηκαν αρκετά μέλη από το προσωπικό του ομίλου νυν και πρώην, από παλιά.

    Από τους παλιούς του συνεργάτες του, αξιοσημείωτη υπήρξε η παρουσία της γραμματέως του Γιώργου Μπόμπολα. Στάθηκε στο πλευρό του σαράντα πέντε ολόκληρα χρόνια. Εκείνος πέθανε την ημέρα των γενεθλίων της, σημαδεύοντάς τη για πάντα.

    Κατά τα λοιπά, η ομιλία του Λεωνίδα αλλά ακόμη περισσότερο του εγγονού που φέρει το ίδιο όνομα με τον παππού του, Γιώργου Μπόμπολα, προκάλεσαν θερμό κλίμα και πολύ συναίσθημα. Ο νεαρός επικαλέστηκε λόγια του Καβάφη για να δηλώσει τελικά πόσο περήφανος ήταν για τον παππού του.

    Η τελευταία εγγονή του από τον Φώτη Μπόμπολα, Γεωργιάννα, παραμένει ακόμη πολύ μικρή για να μιλήσει (μόλις πρώτη γυμνασίου), αλλά στο προσωπάκι της ήταν εντυπωμένη η θλίψη.

    Σηματοδότησε πράγματι συμβολικά το τέλος μιας άλλης εποχής.

    Δείτε φωτογραφίες:

    Στεφάνια στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών κατά τη διάρκεια της κηδείας του Γιώργου Μπόμπολα ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ
    Στεφάνια στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών κατά τη διάρκεια της κηδείας του Γιώργου Μπόμπολα ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ
    Ο πρώην πρόεδρος της ΑΚΤΩΡ Δημήτρης Κούτρας παρευρίσκεται στην κηδεία του Γιώργου Μπόμπολα στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών
    Ο πρώην πρόεδρος της ΑΚΤΩΡ Δημήτρης Κούτρας παρευρίσκεται στην κηδεία του Γιώργου Μπόμπολα
    Η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη (Δ) παρευρίσκεται στην κηδεία του Γιώργου Μπόμπολα ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ
    Η σορός του Γιώργου Μπόμπολα μεταφέρεται μετά την εξόδιο ακολουθία κατά τη διάρκεια της κηδείας στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών ΑΠΕ/ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ
    Η σορός του Γιώργου Μπόμπολα μεταφέρεται μετά την εξόδιο ακολουθία κατά τη διάρκεια της κηδείας στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών ΑΠΕ/ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ