• Κοινωνία

    Το OPEN κινείται νομικά εναντίον χρήστη του Facebook που παρίστανε δημοσιογράφο


    Το γύρο του διαδικτύου έκανε βίντεο με πρωταγωνιστή έναν άνδρα που παρίστανε δημοσιογράφο του OPEN και επιτέθηκε φραστικά σε φαρμακοποιό, επειδή δεν φορούσε γάντια την ώρα που τον εξυπηρετούσε.

    Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να επικαλείται την δημοσιογραφική του ιδιότητα και να επιτίθεται στη φαρμακοποιό για τους κανόνες υγιεινής που τήρησε κατά την επίσκεψή του ως πελάτης.

    Η ανεκδιήγητη συμπεριφορά του άνδρα κατά της φαρμακοποιού προκάλεσε την οργή του κόσμου που παρακολούθησε το βίντεο, το οποίο μοιράστηκε ο ίδιος στο Facebook.

    Με ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN στρέφεται νομικά κατά του συγκεκριμένου προσώπου για τους ψευδείς του ισχυρισμούς, καθώς δεν ανήκει στο δυναμικό του σταθμού.

    Η ανακοίνωση του OPEN:

    «Χρήστης του κοινωνικού δικτύου facebook με όνομα λογαριασμού Athanasios Tanasis Zervoudakis, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού.

    Είναι προφανές ότι ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου προσώπου για τους ψευδείς του ισχυρισμούς».

    Μετά τον σάλο που δημιούργησε αλλά και την άμεση αντίδραση του καναλιού ο Αθανάσιος Ζερβουδάκης ζήτησε συγγνώμη με νέα ανάρτηση στο Facebook.

    «ZHTΩ ΣYΓNΩMH AΠO OΣOYΣ ΠPOΣEBAΛA KAI AΠO TO KANAΛI ΠOY XPEIΣIMOΠOIHΣA TO ONOMA TOY. ME OΛA ΠOY ΣYMBAINOYN HMOYN ΣE ΠANIKO KAI ΠAΛI ΖΗΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ #COVID ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 65 ΕΤΩΝ ΜΕ
    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 70 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ. ΜΙΣΗΣΤΕ ΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΑΙ», έγραψε χαρακτηριστικά στο post του.



    ΣΧΟΛΙΑ