• Κοινωνία

    Τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος που σκοτώθηκε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης εξετάζει η Τροχαία

    • NewsRoom

    Πάνος Νάτσης


    Στο «μικροσκόπιο» των αξιωματικών της Τροχαίας Αθηνών βρίσκεται το υλικό που έχει συλλεχθεί γύρω από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Μεταξουργείο, κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης.

    Η τροχαία, μεταξύ άλλων, ερευνά υλικό από κάμερες της περιοχής. Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο ηθοποιός επέβαινε στη μηχανή του, φορώντας κράνος. Στον κάθετο δρόμο κινούταν ένα βαρύ όχημα (κάποιοι κάνουν λόγο για απορριματοφόρο, άλλες πληροφορίες μιλούν για φορτηγό που μετέφερε μπάζα).  Το συγκεκριμένο όχημα οδηγούσε ένας 39χρονος, γεννηθείς στην Ιταλία.

    Στην πορεία της μηχανής υπήρχε σήμα Stop. Μετά τη σύγκρουση η μοτοσικλέτα έπεσε στην αριστερή πλευρά ενώ ο οδηγός εκσφενδονίστηκε με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

    Ο 39χρ0νος οδηγός του βαρύ οχήματος συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία ενώ έχουν ληφθεί αίμα και ούρα και θα γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει ουσίες ή αλκοόλ.

    Τοξικολογικές εξετάσει θα πραγματοποιηθούν και στον άτυχο ηθοποιό.

    Η διαδικασία της εξέτασης των στοιχείων αναμένεται να κρατήσει για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως το σκηνικό.

    Διαβάστε επίσης

    Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης



    ΣΧΟΛΙΑ