• Κοινωνία

    Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο του Άλεξ από το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

    • NewsRoom

    Αλέξανδρος Τσιάλτας


    Θλίψη και σοκ έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος του Αλέξανδρου Τσιάλτα ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στη σορό του άτυχου 22χρονου ο θάνατός του επήλθε από «βαριάς μορφής» ηλεκτροπληξία, με τα σημάδια να είναι εμφανή στο σώμα του και κατά πληροφορίες του onlarissa, κυρίως στα χέρια του.

    Στο χώρο του σπιτιού του στη Λάρισα, παραγγέλθηκε νέα αυτοψία προκειμένου να φανεί με ποιο τρόπο το ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε τον Αλέξανδρο και τον οδήγησε στο θάνατο. Πηγές του onlarissa αναφέρουν πως όλα καταλήγουν σε ένα ηλεκτρικό καλοριφέρ που χρησιμοποιούσε ο 22χρονος για να ζεσταθεί.

    Σ’ αυτό συνηγορεί και η στάση του σώματος του στο σημείο, όταν βρέθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο. Μάλιστα, εικάζεται πως ο νεαρός είχε υποστεί την ηλεκτροπληξία από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ενώ εντοπίστηκε νεκρος μία ημέρα αργότερα.

    Την ίδια ώρα, οι γονείς του Αλέξανδρου που διαμένουν μόνιμα στον Προφήτη Ηλία Καρπενησίου, φέρεται να προσανατολίζονται σε όλες εκείνες τις ενέργειες που θα ρίξουν άπλετο φως στον τρόπο και τα αίτια του θανάτου του.

    Υπενθυμίζεται πως η κηδεία του άτυχου νεαρού, έγινε χθες το μεσημέρι, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Καρπενήσι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παραλίγο τραγωδία στην Χαλκιδική: Έπεσε το ταβάνι του σχολείου στα κεφάλια των μαθητών (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ: Διαγωνιζόμενος σε ριάλιτι ταλέντων ο 22χρονος που βρέθηκε νεκρός στη Λάρισα (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κρήτη: Στον ανακριτή ο 57χρονος καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτριες



    ΣΧΟΛΙΑ