ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έχασε τη μάχη για τη ζωή το 2,5 ετών κοριτσάκι από την Κίσσαμο Χανίων που είχε τραυματιστεί από το όχημα που οδηγούσε ο πατέρας του. Το κοριτσάκι είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είχε μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ.
Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, «έγινε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να γίνει στη ΜΕΘ Παίδων» ωστόσο το παιδί δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.
Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σε χωριό της Κισσάμου την περασμένη Τρίτη και το παιδί, που εκτιμήθηκε εξαρχής ότι είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά, μετά το νοσοκομείο Χανίων που είχε μεταφερθεί, χρειάστηκε να διακομισθεί στο ΠΑΓΝΗ.
Διαβάστε επίσης
Σκαραμαγκάς: Τροχαίο με νεκρό στη βάση του Πολεμικού Ναυτικού
Συνελήφθη στον Έβρο 42χρονος Τούρκος καταζητούμενος για φοροδιαφυγή στη Ρωσία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στενά του Ορμούζ: Κατάσταση σχετικής ηρεμίας επικρατεί σήμερα
- ΕΛ.ΑΣ.: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 41 κιλά κάνναβης
- Χρίστος Δήμας: Η χώρα οφείλει να επενδύει συνεχώς σε υποδομές για να ανταποκριθεί στον ευρωπαϊκό της ρόλο
- Άδωνις Γεωργιάδης: Τα έξι ψέματα που είπε ο Σαλμάς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.