ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη θλίψη βυθίστηκε η Φθιώτιδα στην ανακοίνωση του θανάτου ενός 60χρονου άνδρα, με καταγωγή από χωριό της δυτικής περιοχής του νομού, ο οποίος εντοπίστηκε απαγχωνησμένος το πρωί του Σαββάτου στο δημοτικό πάρκο των Καμένων Βούρλων.
Ο 60χρονος είχε κρεμαστεί από δέντρο στα «Φαλαρέικα», δίπλα στο λιμάνι της πόλης.
Ο 60χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, ήταν πατέρας δύο παιδιών, που είχε μείνει άνεργος ενώ αντιμετώπιζε σοβαρά οικογενειακά προβλήματα. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με τον ίδιο τρόπο είχε βάλει τέλος στη ζωή του και ο πατέρας του πριν πολλά χρόνια.
Σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών του, ο 60χρονος πήρε το απόγευμα της Παρασκευής το λεωφορείο με προορισμό τα Καμένα Βούρλα, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι είχε στο μυαλό του να κάνει.
Για το συμβάν διενεργεί προανάκριση το αστυνομικό τμήμα Καμένων Βούρλων στη Φθιώτιδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άλμα 7% στις τιμές του πετρελαίου καθώς η ένταση στη Μέση Ανατολή κλιμακώνεται ξανά
- Ο Μακρόν και τα υποβρύχια, η κρίσιμη Τετάρτη της ΝΔ, οι γκάφες του Μακάριου, η διπλή παρέμβαση της Ντόρας και τι συμβαίνει με τους Ευρωπαίους εισαγγελείς
- Ηλεκτρικό ρεύμα: Νέα μπλε τιμολόγια με προσφορές και μηδενικά πάγια- Φθηνότερες οι «Φυσικό Αέριο» και ΔΕΗ
- Οι μυστικές κουβέντες του Στάσση, ο Τζαβέλλας και οι αντιεισαγγελείς των υποκλοπών, τι θα πει η Κοβέσι στον Φλωρίδη, το «όχι» από Σταθόπουλο στην πώληση της Nova, οι νέες business του Ιβάν, τα λάθη του ΜΜ και ο Μακάριος και ο εφοπλιστής (και όχι η Βίσση) που συζητάει με την JLO
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.